Isporuka

Isporuka na teritoriji R.Srbije
Svi proizvodi poručeni putem zlatarapapic.rs web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 1-5 radnih dana radnih dana od prijema porudžbine, kurirskim službama Aks Express, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.
 
 
 
U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve iznose iznad 5000,00 dinara. Ako je iznos manji dostava se naplaćuje po važećem cenovniku Aks kurirske službe .
 
 
 
Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 060/0816-933 ili putem e-mail adrese zlatarapapicpp@gmail.com.
 
 
 
Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.
 
 
 
 
Preuzimanje u maloprodajnom objektu
Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje.